tooltip after the triger
tooltip after the triger

Išvirkšti balandėliai

Autorius: Delimano

Patiekalo rūšis: Mėsos patiekalai

Paruošimo trukmė: Iki 45 minučių


Ingredientai
  • 600 g. maltos kiaulienos sprandinės
  • 2 šaukštai majonezo
  • 2 kiaušiniai
  • 1 didelė morka
  • 1 svogūnas
  • 200 g. tarkuoto kopūsto
  • 100 gr. ryžių
  • Druska, pipirai
  • Šaukštas sviesto
  • Mėsos arba daržovių sultinys pagal skonį
Paruošimas

Į mėsos faršą sudėkite majonezą, išplaktus kiaušinius, svieste apkepintus ir atvėsintus tarkuotą morką ir svogūną. Suberkite ryžius ir tarkuotą kopūstą. Įberkite druskos ir pipirų. Rankomis formuokite vidutinio dydžio maltinukus. DELIMANO troškintuvas ypač tinka šiam patiekalui ruošti. Prieš troškinant, „išvirkščius balandėlius“ apkepkite žemame DELIMANO troškintuve. Užpilkite sultiniu, uždenkite dangčiu ir apie 30 min. troškinkite ant silpnos kaitros.

Jūs galite paruošti šiuos patiekalus naudodamiesi šiais virtuvės reikmenimis.

Delimano Ceramica Prima+ Frypan keptuvė su nesvylančia keramine danga yra nepamainoma kepant ar troškinant.

Gaminkite sultingus grilio patiekalus bet kokiu metų laiku! Delimano Prima+ Grill pan kepsninėje su grioveliais išsikepsite mėsos ar žuvies patiekalų tarsi tikrame grilyje, sunaudodami vos šlakelį riebalų.