Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Anyžiniai ledai

Anyžiniai ledai
Ruošimo laikas : Iki 45 minučių
Bendras laikas : Iki 45 minučių
Sudedamosios dalys:
  • 1 valg. šaukšto anyžiaus sėklų
  • 250 ml plakamosios (riebios) grietinėlės
  • 125 ml pieno
  • 60 g cukraus
  • 1 valgomojo šaukšto medaus
  • 3 kiaušinių tryniai
Pasiruošimas:
  1. Vidutinio dydžio prikaistuvyje paskurdinkite anyžiaus sėklas. Kepinkite maždaug 3 min.
  2. Supilkite pusę porcijos grietinėlės, pieną, cukrų ir medų. Kaitinkit, kol sušils. Tada valandai palikite kambario temperatūroje atvėsti.
  3. Į atskirą dubenėlį įmuškite 3 kiaušinio trynius ir juos išplakite
  4. Dar kartą pašildykite grietinėlės ir anyžių masę ir švelniai pilkite ją ant kiaušinių nuolatos maišydami. Supilkite gerai išmaišytą masę atgal į prikaistuvį.
  5. Maišydami šildykite, kol masė įšils iki 77-79 laipsnių.
  6. Perpilkite masę per sietelį ir sumaišykite su likusia grietinėlės dalimi.
  7. Išmeskite sietelyje likusias anyžiaus sėklas ir pastatykite indą į šaldytuvą, kad atvėstų.
  8. Supilkite masę į savo ledų gaminimo aparatą ir nustatykite jį taip, kaip nurodyta gamintojo instrukcijoje.

Autorius : Delimano komanda