Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

BEIJINHO DE COCO (kokosų triufeliai)

BEIJINHO DE COCO (kokosų triufeliai)
Ruošimo laikas : daugiau kaip 1 val.
Bendras laikas : daugiau kaip 1 val.
Sudedamosios dalys:
  • 400 ml sutirštinto kondensuoto pieno
  • 1 šaukštas sviesto (ir dar šiek tiek dubeniui patepti)
  • ¼ puodelio kokosų drožlių
  • Šiek tiek kokosų drožlių papuošti
  • Gvazdikėlių papuošti (nebūtinai)
Pasiruošimas:

1. Įkaitinkite aliejų Family gilioje keptuvėje.

2. Nustatykite vidutinę kaitrą, supilkite kondensuotą pieną, įdėkite sviestą ir užvirkite. Nuolat maišykite, masė turi sutirštėti ir sumažėti perpus (maišydami virkite apie 20 minučių).

3. Nukelkite nuo viryklės, įmaišykite ¼ puodelio kokosų drožlių ir šiek tiek atvėsinkite, prieš supildami į sviestu išteptą dubenį. Tuomet padėkite į šaldytuvą ir ten laikykite apie 2 valandas.

4. Rankas ištepkite sviestu ar aliejumi, imkite maždaug šaukšto dydžio masės gabalėlį ir formuokite rutuliuką. Po to apvoliokite kokosų drožlėse. Triufelius sudėkite į Family stiklinį dangtį.

Patarimai:

  • Triufelių masę atvėsinkite Family gilioje keptuvėje.
  • Desertą patiekite Family stikliniame dangtyje.
  • Kiekvieną triufelį papuoškite prieskoniniu gvazdikėliu arba jų pridėkite į tarpus tarp triufelių.

Autorius : Delimano