Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Bolinhos De Chuva (spurgos su cinamonu)

Bolinhos De Chuva (spurgos su cinamonu)
Ruošimo laikas : Iki 45 minučių
Bendras laikas : Iki 45 minučių
Sudedamosios dalys:
  • 2 puodeliai miltų
  • 2 šaukštai cukraus
  • ½ šaukštelio druskos
  • 2 kiaušiniai
  • ½–1 puodelis pasukų
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • ½ puodelio cukraus
  • 1 šaukštas cinamono
  • Augalinio aliejaus kepti
Pasiruošimas:

1. DelimanoFamilygilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų (jo pilkite tiek, kad susidarytų kelių centimetrų sluoksnis).

2. Mažame dubenyje sumaišykite cinamoną bei ½ puodelio cukraus ir atidėkite į šalį.

3. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir 3 šaukštus cukraus.

4. Į birią masę įmuškite kiaušinius, įpilkite ½ puodelio pasukų ir išmaišykite mediniu šaukštu. Toliau po truputį maišydami pilkite pasukas, turi gautis tirštos konsistencijos tešla. Įmaišykite kepimo miltelius.

5. Paimkite du šaukštelius, vienu pakabinkite tešlos, kitu atsargiai nustumkite tešlą į verdantį aliejų. Tai pakartokite kelis kartus, tik neperpildykite keptuvės, nes spurgos sulips.

6. Retkarčiais apverskite spurgas, kepkite, kol paruduos iš visų pusių.

7. Iškepusias spurgas išgriebkite kiaurasamčiu ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.

8. Kol spurgos šiltos, pavoliokite cinamono ir cukraus mišinyje.

Patarimai:

  • Kepkite spurgas Family gilioje keptuvėje.
  • Spurgas, kad jos neatvėstų, laikykite orkaitėje stikliniame inde, jame jas galite ir patiekti.

Autorius : Delimano