Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

BRAZILIŠKA VIŠTIENA (su kokosų pieno padažu)

BRAZILIŠKA VIŠTIENA (su kokosų pieno padažu)
Ruošimo laikas : Iki 45 minučių
Bendras laikas : Iki 45 minučių
Sudedamosios dalys:
  • 1 šaukštelis malto kumino
  • 1 šaukštelis maltų Kajeno paprikų
  • 1 šaukštelis maltos ciberžolės
  • 1 šaukštelis maltų kalendrų
  • 4 vištienos krūtinėlių pusės (be odelių ir kaulų)
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 smulkintas svogūnas
  • 1 šaukštas šviežio tarkuoto imbiero
  • 2 Chalapos (Jalapeno) aitriosios paprikos, smulkintos ir be sėklų
  • 2 smulkintos skiltelės česnako
  • 3 pomidorai, smulkinti ir be sėklų
  • 1 skardinė (400 ml) lieso kokosų pieno
  • 1 pluoštelis šviežių smulkintų petražolių
Pasiruošimas:

1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite kuminą, Kajeno papriką, ciberžolę ir kalendras. Vištienos krūtinėles sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais ir visas puses įtrinkite prieskonių mišiniu.

2. Į Family gilią keptuvę įpilkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite nustatę vidutinę kaitrą. `Tuomet į keptuvę sudėkite vištieną ir kiekvieną pusę kepkite 10–15 minučių (vištiena turi būti nebe rausva, o iš jos išsiskiriančios sultys – skaidrios). Nukelkite nuo viryklės, mėsą išimkite ir sudėkite į Family silikoninį sietelį ir pastatykite ant Family stiklinio dangčio.

3. Į keptuvę įpilkite likusį aliejų, jame 5 minutes arba kol suminkštės pakepkite svogūną, imbierą, Chalapos paprikas, česnaką. Sudėkite pomidorus ir dar pakepkite 5–8 minutes. Supilkite kokosų pieną.

4. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos ant keptuvės uždėkite silikoninį sietelį su vištieną ir uždenkite stikliniu dangčiu. Vištiena vėl sušils ir įsigers padažo kvapo.

5. Vištieną patiekite su padažu, papuoškite petražolėmis.

Patarimai:

  • Vištieną kepkite ir padažą ruoškite Family gilioje keptuvėje.
  • Family silikoninį sietelį naudokite vištienai pašildyti.
  • Family stiklinį dangtį naudokite vištienai ir padažui patiekti.

Autorius : Delimano