Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Kiaulienos išpjovos kepsniai su svogūnų padažu

Kiaulienos išpjovos kepsniai su svogūnų padažu
Ruošimo laikas : daugiau kaip 1 val.
Bendras laikas : daugiau kaip 1 val.
Sudedamosios dalys:

(6 asmenims

  • 2 arbatinių šaukštelių maltų juodųjų pipirų
  • 2 smulkintų lauro lapelių
  • 1 valgomojo šaukšto žuvų padažo
  • 0,25 stiklinės ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 800 g kiaulienos išpjovos
  • 4 valgomųjų šaukštų sviesto
  • 1 raudonojo svogūno, plonai supjaustyto
  • 2 Chalapos aitriųjų paprikų
  • 1 valgomojo šaukšto raudonojo sauso vyno
  • 2 valgomųjų šaukštų raudonojo vyno acto
  • Druskos pagal skonį
Pasiruošimas:

1. Dideliame dubenyje sumaišykite pipirus su laurų lapais, žuvų padažu ir 2 valgomaisiais šaukštais alyvuogių aliejaus. Į dubenį sudėkite į 6 dalis padalintą mėsą ir gerai ištrinkite mišiniu. Po to palikite marinuotis bent 2 valandas kambario temperatūroje arba 4 valandas šaldytuve.

2. Tuo metu keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite raudonąjį svogūną, aitriąsias paprikas ir kepkite ant nedidelės kaitros apie 5 minutes. Supilkite vyną ir vyno actą bei pagardinkite druska ir pipirais. Galiausiai įpilkite 2 stiklines vandens ir uždengę keptuvę dangčiu troškinkite 40 minučių.

3. Praėjus 40 minučių keptuvę atidenkite ir patroškinkite dar 10 minučių, kol skystis nugaruos. Į smulkintuvą sudėkite troškintus svogūnus, įpilkite 1 šaukštą vyno acto ir sutrinkite iki vientisos masės.

4. Įkaitinkite kepsninę. Kepkite mėsą ant vidutinės ugnies apie 7 minutes, jeigu norite vidutiniškai iškepusių kepsnių. Po to dar 5 minutes leiskite mėsai pastovėti ir patiekite su svogūnų padažu.

Autorius : Delimano