Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Kiaulienos išpjovos kepsnys, įdarytas baltu sūriu ir špinatais, pagardintas granatų sėklomis

Kiaulienos išpjovos kepsnys, įdarytas baltu sūriu ir špinatais, pagardintas granatų sėklomis
Ruošimo laikas : daugiau kaip 1 val.
Bendras laikas : daugiau kaip 1 val.
Sudedamosios dalys:
  • 700—800 g kiaulienos išpjovos
  • 150 g varškės sūrio
  • Ryšulėlis špinatų
  • Česnakas
  • Smulkinti graikiniai, migdolų riešutai
  • Granato sėklos
  • Druska, pipirai
Pasiruošimas:

Kiaulienos išpjovą įpjaukite ir paruoškite marinavimui: iš vidaus ir išorės įtrinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi. Palikite 3 valandoms. Paruoškite įdarą: sutrupinkite sūrį, sumaišykite su smulkintu česnaku, plėšytais špinatų lapeliais, smulkintais riešutais. Išpjovą įdarykite, susmeikite mediniais pagaliukais arba suriškite virvute. Dėkite į troškintuvą ir neuždarę dangčio kepkite apie 15 min., kol apskrus. Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, likusias 25 min. kepkite uždarytame troškintuve. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Paruoštą patiekalą apibarstykite gerai sunokusio granato sėklomis. Patarimas: mėsą pradėkite kepti atidarytame troškintuve, o kai paviršius apskrus – uždarykite. Mėsos nereikės laistyti sultimis - troškintuve kondensuojasi vanduo, kuris nuolat lašės ant mėsos, tad ši liks minkšta ir sultinga.

Šį patiekalą lengvai ir greitai pagaminsite su Delimano Ceramica Prima+ indų rinkiniu mėsai troškinti.

Autorius : Delimano