Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Kopūstų sriuba su žirneliais

Kopūstų sriuba su žirneliais
Ruošimo laikas : Iki 45 minučių
Bendras laikas : Iki 45 minučių
Sudedamosios dalys:

Paruošimui Jums reikės:

  • 3 vnt. Kvapieji pipirai
  • 1 vnt. Morka
  • 1 valg. šaukštas sviesto
  • 1 žiupsnelis krapų
  • 1 žiupsnelis petražolių
  • 3 vnt. lauro lapų
  • 1 sauja žalių žirnelių
  • 1 pagal skonų druskos ir juodųjų maltų pipirų
  • 2 vnt. bulvių
  • 1/2 vnt. kopūsto
Pasiruošimas:

Kopustų sriuba su žirneliais gaminimas :

Užkaiskite vandeni ir kai užvirs sudekite bulves supjaustytas kubeliais. Nugraibykite susidariusias putas. Tada sudedame kubeliais supjaustytas morkas, piprus ir lauro lapus. Kai morkos ir bulvės bus minkštos, sudėkite žirnelius, sviestą ir susmulkintą kopustą. Pabaigoje pagardiname pipirais, druska ir krapais. Pagardinti grietine arba grietinele.

Autorius : Almina Pačešiūnienė