Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

„Panforte“ ledai

„Panforte“ ledai
Ruošimo laikas : Ilgas paruošimas
Bendras laikas : Ilgas paruošimas
Sudedamosios dalys:
  • 325 ml grietinėlės
  • 15 g smulkiai sutarkuotos ir sukapotos citrinos žievelės
  • 25 ml medaus
  • 2 kiaušinių trynių
  • 30 g migdolų
  • 0,5 lazdelės cinamono
  • 3 gvazdikėlių
  • 1/8 valg. šaukšto tarkuoto muskato
  • 60 g „muscovado“ cukraus (jeigu neturite, tiks bet koks kitas cukrus)
Pasiruošimas:
  1. Paskrudinkite migdolus ir smulkiai juos sukapokite. Sutrinkite cinamono lazdelę ir gvazdikėlius iki smulkių miltelių.
  2. Į vidutinio dydžio prikaistuvį supilkite cukrų ir prieskonius.
  3. Įpilkite pusę porcijos grietinėlės ir truputėlį pakaitinkite.
  4. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir leiskite 30 minučių pastovėti kambario temperatūroje.</p>
  5. Į atskirą dubenėlį įmuškite 3 kiaušinių trynius ir juos išplakite.
  6. Dar kartą užkaiskite prieskonių-grietinėlės masę ir švelniai nuolatos maišydami supilkite ją į kiaušinių trynius.
  7. Bendrą masę dar šiek tiek pakaitinkite, kol ji pasieks maždaug 77-79 laipsnių temperatūrą.
  8. Perkoškite masę per sietelį ir supilkite likusią grietinėlę.</p>
  9. Paruoštą masę 2-3 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
  10. Pašildykite medų ir supikite į masę ir išmaišykite.
  11. Supilkite masę į savo ledų gaminimo aparatą ir nustatykite jį taip, kaip nurodyta gamintojo instrukcijoje. Prieš pat proceso pabaigą įberkite susmulkintus migdolus ir citrinos žieveles.

Autorius : Delimano komanda