Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

„Panforte“ ledai

„Panforte“ ledai
Ruošimo laikas : Ilgas paruošimas
Bendras laikas : Ilgas paruošimas
Sudedamosios dalys:
  • 325 ml grietinėlės;
  • 15 g smulkiai sutarkuotos ir sukapotos citrinos žievelės;
  • 25 ml medaus;
  • 2 kiaušinių trynių;
  • 30 g migdolų;
  • 0,5 lazdelės cinamono;
  • 3 gvazdikėlių;
  • 1/8 valg. šaukšto tarkuoto muskato;
  • 60 g „muscovado“ cukraus (jeigu neturite, tiks bet koks kitas cukrus).
Pasiruošimas:

1. Paskrudinkite migdolus ir smulkiai juos sukapokite. Sutrinkite cinamono lazdelę ir gvazdikėlius iki smulkių miltelių. 2. Į vidutinio dydžio prikaistuvį supilkite cukrų ir prieskonius. 3. Įpilkite pusę porcijos grietinėlės ir truputėlį pakaitinkite. 4. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir leiskite 30 minučių pastovėti kambario temperatūroje.

5. Į atskirą dubenėlį įmuškite 3 kiaušinių trynius ir juos išplakite. 6. Dar kartą užkaiskite prieskonių-grietinėlės masę ir švelniai nuolatos maišydami supilkite ją į kiaušinių trynius. 7. Bendrą masę dar šiek tiek pakaitinkite, kol ji pasieks maždaug 77-79 laipsnių temperatūrą. 8. Perkoškite masę per sietelį ir supilkite likusią grietinėlę.

9. Paruoštą masę 2-3 valandoms įdėkite į šaldytuvą. 10.Pašildykite medų ir supikite į masę ir išmaišykite. 11.Supilkite masę į savo ledų gaminimo aparatą ir nustatykite jį taip, kaip nurodyta gamintojo instrukcijoje. Prieš pat proceso pabaigą įberkite susmulkintus migdolus ir citrinos žieveles.

Autorius : Delimano komanda