Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Piemenėlių pyragas

Piemenėlių pyragas
Ruošimo laikas : apie 20 min.
Bendras laikas : apie 20 min.
Sudedamosios dalys:
  • 1 čili pipiras
  • 2 galvutės česnako
  • 1 svogūnas
  • 2 morkos
  • 1 kg maltos jautienos
  • 1 žvėrienos dešrelė
  • 50 g pomidorų padažo
  • 60 g Vorčesterio padažo
  • Žiupsnelis druskos
  • 80 g balto vyno
  • 1 kg bulvių
  • Gabalėlis sviesto
  • Stiklinė pieno
Pasiruošimas:

Susmulkinkite 1 čili pipiriuką, 2 česnako galvutes, 1 svogūną ir 2 morkas. Kepinkite keptuvėje, kol daržovės taps peršviečiamos. Į keptuvę dėkite 1 kg maltos jautienos ir 1 žvėrienos dešrelę.

Pagardinkite mėsą pomidorų padažu, Vorčesterio padažu, žiupsneliu druskos ir baltu vynu. Kepkite, kol mėsa susimaišys su daržovėmis.

Puode, pasūdytame vandenyje išvirkite 1kg nuskustų bulvių, sugrūskite su karštu pienu ir sviestu (vietoj bulvių galite naudoti mišinį bulvių košei). Sutrintas bulves pilkite ant mėsos. Kepkite įkaitintoje orkaitėje (2000C) apie 20 minučių.

Skanaus!

Autorius : Delimano komanda