Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Piemenėlių pyragas su mėsa

Piemenėlių pyragas su mėsa
Ruošimo laikas : Iki 45 minučių
Bendras laikas : Iki 45 minučių
Sudedamosios dalys:

Pirmam sluoksniui:

  • 5–6 bulvės
  • 20 g sviesto
  • 1 stiklinė pieno

Antram sluoksniui:

  • 1 svogūnas
  • 1 saliero lapkotis
  • 1 morka
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 šaukštas pomidorų pastos

Trečiam sluoksniui:

  • Aliejaus kepimui
  • 350 g veršienos
  • 350 g jautienos
  • 2 lauro lapai

Prieskoniai / pagardai:

  • druska
  • juodieji pipirai
  • 1 puodelis sultinio
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • Kelios šakelės šviežių čiobrelių
  • Provanso žolelės

Pasiruošimas:
  1. Mėsą pasiruoškite iš vakaro (pasūdykite druska, pagardinkite pipirais, Provanso žolelėmis ir palikite per naktį).
  2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepkite mėsą (ji gali būti susmulkinta kąsnio dydžio gabalėliai arba sumalta).
  3. Į kepimo indą sudėkite apkeptą mėsą, ant jos paskleiskite kelis šaukštus pomidorų pastos.
  4. Apkepinkite svogūną su česnaku, po to suberkite morką ir salierą. Įpilkite 2 šaukštus balzaminio acto.
  5. Apkeptas daržoves sudėkite ant mėsos ir viską užpilkite sultiniu.
  6. Sugrūskite bulves su šiltu pienu.
  7. Bulvių košę uždėkite ant daržovių.
  8. Pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30-45 minutes.

Autorius : Delimano komanda