Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Plikyti pyragaičiai su kremo įdaru ir šokoladu

Plikyti pyragaičiai su kremo įdaru ir šokoladu
Ruošimo laikas : Iki 45 minučių
Bendras laikas : Iki 45 minučių
Sudedamosios dalys:

Pyragaičiams:

  • 1 puodelis vandens
  • 1 puodelis miltų
  • 5 kiaušiniai
  • 100 gramų sviesto
  • žiupsnelis druskos

 

Kremui:

  • Pudingo miltelių
  • 350 ml šalto pieno
  • 300 g šokolado
Pasiruošimas:

Į puodą pilkite 1 puodelį šalto vandens, žiupsnelį druskos ir 100 gramų sviesto, kaitinkite kol sviestas ištirps ir viskas užvirs. Berkite 1 puodelį miltų ir maišykite, kol tešla sušoks į vientisą masę. Nukelkite nuo ugnies. Leiskite visiškai atvėsti.

Tešlai atvėsus įmuškite 1 kiaušinį ir gerai išmaišykite. Kartokite tai su dar 4 kiaušiniais.

Naudodami šaukštą iš tešlos formuokite kamuoliukus ir dėkite juos į riebalais išteptą kepimo formą. Kepimo formą dėkite į iki 2050C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 12 minučių.

Kremas:

Į bendrą indą pilkite pudingo miltelius ir 350 ml šalto pieno, plakite kol sutirštės.

Įdarą sukrėskite į konditerinį maišelį ir įspauskite kremo į pyragaičius. Jei neturite konditerinio maišelio pyragaičių šonus įpjaukite ir įdarą dėkite šaukšteliu.

Virš puodo su verdančiu vandeniu ištirpinkite 300 gramų juodojo ar pieniško šokolado. Apipilkite pyragaičius šokoladu.

Skanaus!

Autorius : Delimano komanda