Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Varškės virtiniai džiovintų grybų padaže

Varškės virtiniai džiovintų grybų padaže
Ruošimo laikas : daugiau kaip 1 val.
Bendras laikas : daugiau kaip 1 val.
Sudedamosios dalys:
  • 200 g. varškės
  • 2 kiaušiniai
  • Miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų
  • Žiupsnelis druskos
  • Rozmarinas, raudonėliai
  • 50 g. džiovintų grybų
  • 3 šaukštai sviesto
  • 8 šaukštai grietinės
  • 5 šaukštai sultinio
  • 1 svogūnas
Pasiruošimas:

Kiaušinius išplakti, sudėti varškę, druską ir prieskonines žoleles. Miltų pilti tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Rankomis suformuokite virtinukus. Sudėkite į verdantį vandenį, virkite kol virtinukai iškils į paviršių. Tada pavirkite dar apie 5 minutes.

Paruoškite padažą: iš vakaro užmerkite džiovintus grybus. Svieste pakepinkite supjaustytą svogūną, ir mirkytus grybus. Kai svogūnai pagels, įdėkite grietinės, supilkite sultinį. Padažui užvirus jis bus paruoštas.

Autorius : Delimano