Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Atvirkštiniai blynai

Photo
Video

Sudėtingumo lygis

Paruošimo laikas:

60 min + naktis šaldytuve

Sudedamosios dalys:
Blynams:
  • 1 stiklinė miltų
  • 100g aguonų,​​​​​​​​
  • 2/3 stiklinės pieno
Kremui:​​​​
  • 250g varškės,​​​​​​​​
  • Lašelio citrinų sulčių,
  • 50g sviesto
  • 200g kondensuoto pieno
  • Braškių
  • Žiubsnelio vanilinio cukraus
Pasiruošimas:

Šįkart siūlau į varškės blynus nedėti varškės, bet vis tiek kabinti pasičepsint varškėčiausius blynus pasaulyje. Vadinu juos atvirkštiniais varškės blynais, nes varškė pasilieka išorėje kremo pavidalu.

Svarbiausia virtuviniu kombainu tinkamai sumaišyti blynų tešlą. Pradedame nuo kiaušinių ir po vieną dedame visus likusius blynų tešlos ingredientus.

Kremo gaminimas taip pat vyksta virtuviniame kombaine (kai blynai jau iškepti). Dedame sviestą, cuktų ir maišome iki vientisos masės. Tada pilame kondensuotą pieną ir varškę. Pabaigoje įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių.

Į lėkštę dedame blynus, ant viršaus varškės kremą, braškes ir mėgaujamės į vaikystę nukeliančiu patiekalu :)

Autorius : mūsų partnerė Vaida @vaida_vagabond, daugiau jos receptų galite rasti čia: https://www.instagram.com/vaida_vagabond/