Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Bao bandelės

Photo
Video

Sudėtingumo lygis

Paruošimo laikas:

3 val.

Sudedamosios dalys:

Tešlai reikės:

  • 500 g miltų
  • 1,5 stiklinės pieno
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 1 šaukšto cukraus
  • 10 g sausų mielių
  • 1 arbat. šaukšt. druskos
  • 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių.
Pasiruošimas:
  1. Į dubenį supilkite pieną, sudėkite mieles, išmaišykite. Palikite geras 10 minučių pastovėti.
  2. Į kitą dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, kepimo miltelius, išmaišykite.
  3. Supilkite mielių masę, aliejų, plaktuvu pamaišykite apie 5 minutes.
  4. Dubenį uždenkite virtuviniu rankšluosčiu, leiskite tešlai pakilti apie 2 valandas. Palaukite, kol ji taps dvigubai didesnė.
  5. Tešlą iškočiokite iki pusės centimetro storio lakšto, stikline išspauskite apskritimus, juos patepkite aliejumi, perlenkite pusiau ir sudėkite ant nedidelių kepimo popieriaus gabalėlių.
  6. Tuomet dėkite ant paruošto garinimo puodo indo (šiame puode jis atskiras su skylutėmis). Ir dar tegul pastovi apie pusvalandį.
  7. Į #daugiafunkcinio #puodo dugną pilkite apie dvi stiklines vandens, ant viršaus uždedame garinimo indą su bandelėmis ir įjungiame #garinimo funkcija.
  8. Po 10 min. turėsite bao bandeles.
  9. Į vidų dėjau morką, troškintą jautieną, jogurtinį padažą, mango kubelius, žolelės, sezama ir užpyliau soja.

Skanaus ir tikrai verta bandyti.

Autorius : mūsų partnerė Agnė Juknienė, daugiau jos receptų galite rasti čia: https://www.instagram.com/agnejukniene/