- Sudedamosios dalys:
-
Tešlai reikės:
- 500 g miltų
- 1,5 stiklinės pieno
- 1 šaukšto aliejaus
- 1 šaukšto cukraus
- 10 g sausų mielių
- 1 arbat. šaukšt. druskos
- 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių.
- Pasiruošimas:
-
- Į dubenį supilkite pieną, sudėkite mieles, išmaišykite. Palikite geras 10 minučių pastovėti.
- Į kitą dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, kepimo miltelius, išmaišykite.
- Supilkite mielių masę, aliejų, plaktuvu pamaišykite apie 5 minutes.
- Dubenį uždenkite virtuviniu rankšluosčiu, leiskite tešlai pakilti apie 2 valandas. Palaukite, kol ji taps dvigubai didesnė.
- Tešlą iškočiokite iki pusės centimetro storio lakšto, stikline išspauskite apskritimus, juos patepkite aliejumi, perlenkite pusiau ir sudėkite ant nedidelių kepimo popieriaus gabalėlių.
- Tuomet dėkite ant paruošto garinimo puodo indo (šiame puode jis atskiras su skylutėmis). Ir dar tegul pastovi apie pusvalandį.
- Į #daugiafunkcinio #puodo dugną pilkite apie dvi stiklines vandens, ant viršaus uždedame garinimo indą su bandelėmis ir įjungiame #garinimo funkcija.
- Po 10 min. turėsite bao bandeles.
- Į vidų dėjau morką, troškintą jautieną, jogurtinį padažą, mango kubelius, žolelės, sezama ir užpyliau soja.
Skanaus ir tikrai verta bandyti.