Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Karšto oro gruzdintuvėje keptos krevetės panko džiūvesėliuose ir kokosų drožlėse

Gaminimo laikas:

Iki 30 min.

Sudedamosios dalys:
  • 18 vnt. tigrinių krevečių (maždaug 215 gramų)
  • 20 gramų kvietinių miltų
  • Pipirų ir druskos
  • 20 gramų kokoso drožlių
  • 20 gramų panko džiūvesėlių
  • 1 kiaušinio
  • Čili pipiriuko
  • Šiek tiek petražolių
  • Žaliosios citrinos
  • Mango&čili padažo
Pasiruošimas:
  1. Paruoškite krevetes, jei pirkote šviežias - nulupkite, išvalykite. Jei šaldytas ir išvalytas - tiesiog atitirpinkite.
  2. Pasiruoškite tris dubenėlius. Į pirmą sudėkite miltus, druską ir pipirus. Viską išmaišykite. Kitame išplakite kiaušinį, o trečiame sumaišykite panko džiūvesėlius su kokosų drožlėmis.
  3. Kiekvieną krevetę apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir Panko džiūvesėlių bei kokoso drožlių mišinyje.
  4. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 200 laipsnių temperatūros.
  5. Sudėkite krevetes į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite apie 8 minutes. Praėjus pusei laiko krevetes apverskite.
  6. Iškepus krevetėms - serviruokite ir valgykite su norimu padažu. 

Autorius : Mūsų partnerė Evelina Švaikauskaitė, daugiau jos receptų gali rasti čia: https://www.instagram.com/itsmevelina/ .