Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Vištienos SHAWARMA su bulvytėmis FRI

Sudedamosios dalys:

(4 porcijos)

  • 700 gramų šaldytų bulvyčių fri
  • 150 gramų pomidorų
  • 1 ilgavaisio agurko
  • Raudonojo svogūno
  • Petražolių

 

Vištienai:

  • 500 gramų vištienos
  • 1 a. š. ciberžolės
  • 1 a. š. kumino
  • 1 a. š. rūkytos paprikos
  • 1 a. š. česnakų pudros
  • 0.5 a. š. kajeno pipirų
  • 0.5 a. š. cinamono
  • 0.5 a. š. tarkuoto muskato
  • Šiek tiek druskos
  • Aliejaus kepimui

 

Padažui:

  • 120 gramų majonezo
  • 2 v. š. citrinos sulčių
  • 2 skiltelių česnako
  • Druskos ir pipirų
  • Mayo sriracha
Pasiruošimas:
  1. Smulkiai supjaustykite vištieną ir apkepkite keptuvėje. Sudėkite visus vištienai skirtus prieskonius, pagardinkite druska ir kepkite kol pilnai iškeps.
  2. Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorus, svogūną ir petražoles. Iš agurko pašalinkite sėklytes.
  3. Įkaitinkite @delimano.lt karšto oro gruzdintuvę ir sudėkite bulvytes. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Jeigu bulvyčių kiekis nedidelis – jos iškeps daug greičiau. Stebėkite, kartas nuo karto ištraukite indą ir šiek tiek pamaišykite bulvytes.
  4. Į majonezą sudėkite trintą česnaką, citrinos sultis. Viską pagardinkite druska bei pipirais. Gerai išmaišykite.
  5. Dėkite į lėkštę bulvytes, vištieną, daržoves. Pagardinkite petražolėmis, majoneziniu padažu bei mayo sriracha, kuri suteiks aštrumo.

Autorius : mūsų partnerė Evelina Švaikauskaitė, daugiau jos receptų gali rasti čia: https://www.instagram.com/itsmevelina/